таг / Беар Грилс

Во најновото кратко издание на Running Wild with Bear Grylls, Грилс како началник на извидничкиот одред го носи претседателот на САД во Алјаска и заедно јадат остатоци од лосос кој наводно претходно бил оставен од некоја мечка. Пошто интернетов е луда работа, одма наидовме на петиција за следен предизвик на Обама - како ќе се справи кога е дехидриран и кога апсолутно нема вода од никаде? Ви текнува? 

... Качувајте планини, превземајте ризици и банирајте ги компјутерските игри!

Вака гласи насловот на понудата за целата палета на опрема за преживување во дивина од Гербер која ја користи Беар Грилс во неговите емисии. И можете да си ја купите како еден цел сет по, реално гледано, фер цена.

FB Препораки