таг / barefoot

За најголемиот дел од луѓето чорапите се само заштитен слој (честопати склон на правење „компир) што ќе направи да се чувствувате попријатно во вашите обувки. За среќа, така не размислуваат луѓето од швајцарската компанија Barefoot company, кои измислија чорапи кои во буквална смисла се посилни и од челик.

FB Препораки