таг / аутдор

Втора година по ред љубителите на планинските адреналински спортови и рекреативците ќе можат да уживаат во убавините на Крушевските предели. Оваа година фестивалот „When In Krusevo" ќе се одржи во последниот викенд од јуни, односно од 29-ти јуни до 1-ви јули, а организаторите најавуваат уште поголем и подобар фестивал од претходната година.

Видео на Peak Trip и Marubi. 

Вчера на 07.06.2017 година во просториите на ГЕМ - Менада се одржа кратка промоција на е-магазинот Шум чие прво издание треба да искочи некаде на крајот од септември. 

Ако сте од оние кои веќе си го имаат букирано последниот викенд од овој мај за после тоа да можат да го кажат слоганот „И јас бев во Мариово” тогаш еве детали за тоа што фестивалот има да понуди оваа година, четврта за ред. 

Тие се многу убав и активен млад брачен бар, кој не бара нива, туку отишле чисто да искочат на воздух низ Патагонија за нивниот меден месец. Милина.

Човечката оригиналност и креативност, согледувајќи ги квалитетите на еден кондом, надвор од неговата оригинална употреба му придодала низа на други практични употребни вредности, особено за аутдор рекреација и спорт и за сите авантуристи кои го заменуваат кровот со небото.

Додека момците стандард наоѓаат глупави изговори за нивната мрза, кригла пиво и бесцелност, девојките се надвор на своите локации. „Кејк” никогаш не звучеле волку прецизно... 

Полека но сигурно, новогодишното шопинг лудило го зема својот залет. Секој од нас се обидува да пронајде некој интересен, несекојдневен подарок за своите најблиски. Земајќи во предвид дека имаме повеќе блиски луѓе кои сакаме да ги даруваме но исто така не заборавајќи дека зимскиот одмор се ближи, ние во Скаут Аутдор Шоп подготвивме акција или Новогодишна Весела Математика, во која што повеќе купуваш толку повеќе добиваш.  

Сите планинари, обожаватели на природа и отворено небо, шаторџии и аутдорци, маунтинбајкери итн. научете како да се справите со крлежот. Тој не „паѓа" на парфеми, а и вие не паѓајте во дилеми.

FB Препораки