таг / апликација

Ski Tracker PRO апликацијата ви овозможува да ги следите и анализирате вашите перформанси при скијање или бордање со помош на вашиот телефон.

2018 ја одбележува годината на најголемата граѓанска акција во светот - Светскиот ден на чистење. На тој ден, милиони волонтери од целиот свет ќе се здружат и ќе исчистат милиони тони ѓубре. Чистењето ќе се одржи во септември, а процесот започнува денес со мапирање на ѓубрето и дивите депонии во природата и во градовите.

Почнувате се почесто да одите во природа и ви се допаѓа, крадете слободни денови за на планина, уживате во мирисите на околните билки, чаеви, цвеќиња, овошја и печурки, а поим немате кои се и што се. Ајде на кликање и пак ќе ве потсетиме да внимавате со печурките, тие најдобро локалецот ги разбира... Мајчината брзо ќе ја најдете и без оваа апликација. 

Ако ги документирате вашите планински авантури, побрзајте и аплицирајте! Конкурсот за најдобра фотографија и најдобро аматерско видео на претстојниот ЕХО фестивал на планински филм трае до утре...

Македонскиот олимписки комитет ги поканува македонските спортисти да ја искористат можноста да студират и да научат нешто ново со помош на Олимпиското движење преку новата Олимписка програма наречена "The IOC Athlete MOOC".

Отсега може да си имате мала лабораторија со 3 инчно џекче и да детектирате секаква измама со етикетата „100% органско“.

Запознајте го Bike Computer, првата македонска GPS bike апликација со вградена безбедносна опција која ќе ви помогне во случај на незгода.

Сакате да експериментирате со вашето велосипедско седиште, но се плашите да пробате нешто ново за да не ја изместите вашата постоечка позиција?

За сите развиени дечки и девојки кои претпочитаат тренирање на урбана основа убави вести доаѓаат од наши балкански комшии (група дечки од Загреб) кои имаат извадено мобилна апликација за уличен тренинг, a оваа недела истата доби и убав апдејт.

Ако сте од оние кои сакаат да го монетизираат нивниот здрав животен стил, кликајте...

Strava: апликација која служи за тракирање на спортски помината дистанца, или место за креативно чкртање по мапи во очите на некои  иновативни спортисти.

FB Препораки