таг / антонио димовски

Во негово светло, на едно место за тренинг, во многу различни варијанти...

Ќе се изненадиш од работите кои можеш да ги постигнеш, кога веруваш..

Малку загревање и планински велосипедизам со Антонио Димовски еден од најбрзите возачи во Македонија. 

За да се спојат даунхил и стритворкаут во една целина го прашавме Антонио Димовски, млад ентузијаст, спортист и адреналински зависник. Како е да го исполнуваш животот со овие нешта ќе прочитате подолу...  

FB Препораки