таг / антибиотик

Веројатно ја знаете поговорката - „Понекогаш лекот чини пет пари”. Навистина некогаш сè што треба да направите е да подадете рака кон некоја од билките на природата и да препуштите таа да се погрижи за вас. Ајде да се потсетиме на црвениот еликсир на природата и неговите магични својства - кантарион. 

Смешно тажен приказ на целата историја на медицината и на фармацевската индустрија.

Направете му празник на вашиот организам и кога датумот на календарот не е со црвено.

FB Препораки