таг / АМС

Средба на претседателите на МОК, АМС и КФМ со нашите најдобри каратисти.

Македонскиот националниот празник Илинден годинава ќе биде одбележан со низа спортски активности во организација на Агенцијата за млади и спорт (АМС) и Националните спортски федерации.

FB Препораки