таг / алкална диета

Што е алкална вода?! Тоа е вода со одредена pH вредност (или потенцијален водород) на потенцијалната скала од нула до 14, каде 7 е неутрална средина.

Получасовно аудио со ука за цел живот, особено ако мислите дека пиењето сода бикарбона ве прави поздрави.

FB Препораки