таг / алати

Во Униор можете да го најдете вашиот фаворит сет од алати за велосипеди. 

Вака гласи насловот на понудата за целата палета на опрема за преживување во дивина од Гербер која ја користи Беар Грилс во неговите емисии. И можете да си ја купите како еден цел сет по, реално гледано, фер цена.

FB Препораки