таг / акватек

Нуркачите од нуркачкиот клуб Акватек ги истражуваа и документираа потонатите бродови во Охридското езеро.

Спелеолошкиот нуркач Кшиштоф Старнавски од Полска ќе се обиде да го сруши рекордот на италијанскиот нуркач Луиџи Казати, кој во 2010 година се спушти на длабочина од 212 метри во пештерата Врело на Матка.

FB Препораки