таг / adidas springblades

На почетоков од августов на пазар искочија долго најавуваните Adidas Springblade кои имаат малку нетипичен ѓон. Еве како се справуваат со едно акутно тркало.

Иако беа потребни неколку години цртање и дизајнирање, Адидас конечно успеаа да ја извадат од фиока најскапата патика која е закажано да искочи на пазар овој Август.

FB Препораки