таг / 82 врвови

По трагичната несреќа во тимот на Ули Штек при обидот за искачување на сите 82 врвови повисоки од 4000 м.н.в на Алпите, Ули се наоѓа пред дилема дали да го продолжи проектот. По краткото размислување тој решава да продолжи и успешно да го заврши подвигот. 

Во третата епизода на The Classic Alpinist се случува несреќа во текот на едно од качувањата...

FB Препораки