таг / 100 превои

Во 2017 година на неколку месеци пред неговиот 60-ти роденден, Фил Декер заминува на велосипедско возење на 1000 превои кои има цел да ги комплетира во рок од 100 дена. Во видеото тој зборува нешто повеќе за идејата и замислата, неговата детална посветеност и истрајност за да се успее во зацртаното „возење на 1000 превои”. 

FB Препораки