Наслов

Романскиот Конан џуниор

Рекордот за најмногу направени склекови во воздух кој е постигнат од страна на малиот Џулиано Строе е воодушевувачки, малиот е вистински ѕвер! Но има нешто чудно во оваа ситуација... детето е премногу озбилно за своја возраст и е под големо влијание на својот татко... Дали се работи за безрезервна самодиспиплина или стравопочит, проценете сами.

21 Февруари 2013

За авторот