Наслов

Rainbow Fruit Wrap

Многу бои, разноликост и куп витамини. Згора на сè и забавно. Разбудете го интересот кај вашите најмили да го внесат виножито во оброкот. 

 
  • 1 шолја исецкани јагоди
  • 1 шолја исецкани портокал
  • 1 шолја исецкани киви
  • 1 шолја исецкана банана или ананас
  • 1 шолја (по избор: боровинки, малини, капини)
  • 2 тортиљи/палачинки
  • Крем сирење (Вајакрем, аbс)
 

Подготовка

1. Најпрво одберете го вашето овошје со бои на виножито и потоа исекајте го на мали парченца слични по големина.

2. Чекорите се многу едноставни и претставени преку сликите подолу...

Време: 10мин

29 Март 2014

За авторот