Наслов

Пливаат дечињата на Делфина

Околу 300 дечиња од Охрид доаѓаат на часови по пливање во пливачкиот клуб Делфина 2012. Тие освен што се разладуваат и уживаат во водата, учат и ги усовршуваат техниките на пливање кои што во иднина можат далеку да ги однесат, доколку се одлучат на посветена пливачка кариера.

27 Јули 2013

За авторот