Наслов

Метро и тротинет

Семи Вилијамсон навидум е само обично детенце кое си го вози својот тротинет... Но штом види скејтпарк тој се претвора во дете што знае да извади нешто повеќе опасни трикчиња и вртежи, онака, за промена... Бонус: Интервју со Семи! 

12 Март 2013

За авторот