Наслов

Коктелите не се само за возрасни

Еве еден начин како вашето дете да се почувствува дека е во светот на возрасните, а притоа да добие јака доза витамини и учество во подготовката..."Киди коктел" е најпогоден за деца, но и за возрасни! Уживајте.

11 Март 2013

За авторот