Наслов

Каков бејбиситер е Дени Макаскил

Триесет и три годишниот Шкотланѓанец и професионален велосипедист Дени Макаскил направи одлично видео со моќностите како даги анимирате децата додека сте им бејбиситер.. 

21 Мај 2019

За авторот