Наслов

Како да медитирате со вашите деца

Предизвик е да ги натерате вашите деца да медитираат, но придобивките се многубројни за понатамошниот развој на нивното ментално здравје. Пробајте со следните едноставни совети од Лиза Доун Ангерам, јога инструктор во Nava NYC...

14 Април 2014

За авторот