До изгледот е!!!

Наслов

Храна за очи и меше Ммммм....

Да не се лажеме... и ние возрасните си сакаме сервираната храна да изгледа убаво, нели? Е па помножете го тоа непишано правило кај пиколините уште неколку пати.

10 Октомври 2013

За авторот