Наслов

Чичко на денот

Во неделата, чичко Игор и малиот Алексеј решиле да го искачат Кораб. По фаците им се познава дека топ си поминале, поготово ако те носат вака завиткан во ќебенце. Фото - Марија Грујовска

06 Септември 2016

За авторот