Наслов

Бушавото дете на Челси

Има осум години, има многу бушава коса, игра за пилиштарите на Челси и многу добро работи координација со топка. Што ќе биде од Деним Намуди за 10-тина години останува да видиме. 

17 Февруари 2015

За авторот