Статии

Од 29-31 Мај беше одржан првиот младински еко-камп на планината Јабланица како дел од проектот ,,Младите во движење".

"Градските деца имаат една "дијагноза", а тоа е недостаток на природа" – вака го започна своето гостување во утринската програма на РТС Јован Мемедовиќ, автор и водител на емисијата "Сосем природно".

Следи 0
Го следат 0

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.