Инфо

Првиот онлајн пазар за алтернативни тури од Македонија. Секој корисник може да избере и купи тура, но исто така секој може и да понуди своја. Екстремни спортови, рекреативни тури, културолошки или рурални тури. Координати 0.0 за авантура!
Започнуваме со работа во Мај 2017, очекуваме да се прошири во регионот кон крај на годината.
Следи 0
Го следат 0

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.