Инфо

Танцовиот Клуб Сонриса постои веќе три години се занимава со предавање на Кубански танци и пренесување на Кубанската кутлура. Во оваа група на танци спаѓаат Салса, Регетон, Афро Румба и многу други, покрај кубанските во нашиот клуб се учат и Доминиканската сензуална Бачата и Анголската Кизомба. Инстуктори се Нина Лековска и Димитар Мишев. Покрај танцовата нота на овој клуб има и спортски дел претставен преку Зумбата, најактуелниот за сега спорт во светот.
Следи 1
Го следат 1

Следи

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.