Инфо

Scout Outdoor Shop е специјализирана продавница за секаков вид на облека, обувки и опрема за различни рекреативни активности во природа.

Вистинското место за сите кои ја сакаат природата и со задоволство го поминуваат секој слободен момент на чист воздух и отворен простор!


Отворено од јуни 2012 година.

Ул. Максим Горки бр.17, во близина на Швајцарската амбасада

Работно време: Понеделник - Петок (Monday-Friday) 08:30 - 21:00
Сабота (Saturday) 10:00 - 18:00

Телефон: +389 2 323 1200

fb: http://www.facebook.com/ScoutOutdoorShop