Статии

На Меѓународниот Street workout натпревар што се одржа во Ваљево, Србија како Бар Гладиаторс освоивме дури 18 медали... 

19ти Јуни беше ден кој покажа дека вакви работи треба почесто да се случуваат, не само во нашиот град, туку и во самата држава... дружење, социјализација...моменти кои ја исполнуваат душата.

Следи 0
Го следат 2

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.