Инфо

CaliVita® International е голема мултинационална компанија која динамично се развива и претставува еден од најважните учесници на пазарот на додатоци на исхраната.

Со усвојувањето на новата филозофија на CaliVita® International и прифаќањето на одговорностите, можеме нашите најмили да ги направиме поздрави и побогати.

Сите наши производи се развиени според највисоките стандарди, нивниот состав е формиран на основа на најновите резултати на светските истражувања, и прилагодени се на современите потреби на модерното време. Препаратите се произведени во САД според најсовремена технологија, исклучително со употреба на природни материи. Современиот систем за обезбедување на квалитет го гарантира производствениот процес, пакувањето и складирањето на препаратите и одговара на најстрогите правила и прописи.

Нашето мото е: И ТИ ИМАШ ПРАВО ДА ЖИВЕЕШ ЗДРАВО! Здравјето е избор, направете го најдобриот...

website: http://www.calivita.mk
FB: https://www.facebook.com/CaliVitaMakedonija/
twitter: calivita_mak
Instagram: calivita_mak
тел.: 02 323 00 88