Инфо

Aqua-Terra e здружение за спорт и рекреација чија цел е да промовира и популаризира веслање во исправена положба (Stand Up Paddling) и едрење на даска (Windsurfing) во Македонија.
Нашите цели ги остваруваме преку организирање на активности како натпревари, промоции, тури, обуки и слично.
Следи 0
Го следат 2

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.