Инфо

Алвоген О.Р.С. (орален рехидратационен раствор) се шумливи таблети кои се користат за едноставно и ефикасно лекување како и спречување на дехидратација.

- Надоместуваат неопходни соли и минерали
- Брзо се раствораат
- Пријатен вкус на лимон
- Практично пакување

Состав на Алвоген О.Р.С.
Една шумлива таблета (за 100 ml р-р) содржи:
- Глукоза 1826mg,
- NaCl 176mg,
- KCl 150mg,
- Лимонска киселина 429mg.

Каде може да се најде?
Во најблиската аптека.

fb: https://www.facebook.com/alvogenorsmk/
Следи 0
Го следат 0

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.