Инфо

Нуркачки центар и академија за рекреативно и техничко нуркање. Направете си го животот поинтересен и повозбудлив, откријте ги тајните на подводниот свет.

Kонтакт:

Даниел А.
Сертифициран Нуркачки Инструктор
+38970260617
akvatek@outlook.com
diving@axis.com.mk