Инфо

Академија за Самоодбрана е спортско здружение кое нуди обука односно ментален и психофизички тренинг за одбрана од физички напад (self-defense) за возрасни од двата пола, самоодбрана и фитнес за жени и деца, комплетен кардио и фитнес тренинг за жени, методи за подобрување на здравјето и едукација за правилна и здрава исхрана.

Тренинзите се одржуваат два до три пати неделно во климатизирани простории и во понуда се следните програми:

- Self-Defense - Самоодбрана (14-17 год и возрасни)

- SDFX - фитнес, слабеење и самоодбрана за жени (14-17 год и возрасни)

- Самоодбрана и фитнес за деца (6-13 год)

- Семинари по самоодбрана за возрасни, жени и деца

Телефон: 078 601 215
E-mail: info@samoodbrana.mk
Веб страница: http://www.samoodbrana.mk
ФБ страница: https://www.facebook.com/AkademijaZaSamoodbrana
SDFX ФБ страница: https://www.facebook.com/SelfdefenseFitnessMK
Следи 0
Го следат 4

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.