Инфо

Спортска сала на гимназија "Никола Карев" Карпош 3
Распоред за аеробик и пилатес во спортската сала на гимназијата "Никола Карев" во Карпош 3:
Прва група АЕРОБИК :
СРЕДА 19.30 - 20.30 ч. LOW IMPACT AEROBIC
ПЕТОК 19.30 - 20.30 ч. HIGH IMPACT AEROBIC
НЕДЕЛА 19.00 - 20.00 ч. TAE BO
Втора група ПИЛАТЕС :
СРЕДА 20.30 - 21.30 ч. PILATES MAT
ПЕТОК 20.30 - 21.30 ч. PILATES BALL
НЕДЕЛА 20.00 - 21.00 ч. PILATES SUPER SCULPT
keti@aerobik.com.mk
аеробик и пилатес инструктор: Кети Матеничарска
Следи 0
Го следат 3

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.