Инфо

Параглајдерскиот клуб Акро Македонија е клуб со најголемо искуство во Македонија. Тој во светот е квалификуван како Школа за Екстремни Спортови со пет ѕвезди. Во него можете да учите да летате со параглајдери од самиот почеток, па се до експертско ниво. SIV и акробатските кусеви ги води светски рангираниот акробатски пилот Мендо Велјановски. Тој е ветеран во светското параглајдерство и истото го донесе во Македонија во 1998 година.
Следи 1
Го следат 1

Следи

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.