Инфо

Спортско рекреативни активности со главен фокус на Веслање во исправена положба и Едрење на даска.
Велосипедизам и џогинг се едни од омилените активности исто така.

Sport and recreational activities with main focus on SUP and Windsurfing.
Cycling and Jogging are also very preferred activities.

Примарно

  • SUP
Следи 8
Го следат 2

Слики

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.