Статии

По успешниот натпревар минатата година, ве каниме на Fit Games vol.2 – подобар, поголем и уште позабавен настан! :)

Двете видеа се дел од квалификациите за Крос фит натпреварот „Ноќ на Спартанците“. Ме чекаат две пеколни недели до 28 септември кога ќе се одржи и финалето во Белград. Огромен предизвик е да се нaтпреварувам со најспремните на балканот.

Кросфит натпреварот што се одржа пред една недела (31.05.13) во Белград во гаражите на трговскиот центар  "Пашино брдо" беше одлично искуство за мене. Клубот "Спартанац" организираше интерен натпревар на кој како гости бевме поканети Јас и Јане Симски кои воедно и бевме единствени претставници од Македонија. 

Ако ви збогтисало од стандардниот тренинг кој што го правите подолго време, и сакате да пробате нешто поинтересно, интензивно и возбудливо пред летово, пуштете си битбокс во позадина и сработете еден кружен тренинг во комбинација со продолжено вратило, олимписка шипка и јаже.  Нема да зажалите, ефектите ќе си дојдат како инкасатор на врата. 

Следи 0
Го следат 3

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.