Инфо

Виница, Македонија
Позиција СТОПЕР, ДЕСЕН БЕК

Примарно

Clubs

  • Слога 1934- Виница, Брегалница-Штип
Следи 0
Го следат 1

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.