Примарно

Дополнително

Hobbies

  • Одгледувач на расни кучиња.

Awards

  • Државен првак на македонија во пионерска конкуренција во кајак на диви води,државен првак во јунирска конкуренција исто така и репрезентативец на Македонија.
Следи 6
Го следат 4

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.