Инфо

Proffesional Team
train Parkour & Freerunning about 5 years
6 persons in team

Примарно

Work Experience

Следи 3
Го следат 6

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.