Инфо

3 место на 200м делфин 1991(репрезентација на С.Ф.Р.Ј) - Јуниорска Балканијада Истамбул -Турција
1 место - 1992 на Охридскиот пливачки маратон
4 место на Светската ранг листа на ФИНА за маратонско пливање 2004г./05г./06г.
2 место на Светскиот Куп Езеро Сен Жан 34Км - Канада 2004

Примарно

Дополнително

Clubs

  • Swimming and Waterpolo Club Orion

Work Experience

  • ПЗУ "Продента 2"

Education

  • Diplomiran stomatolog
Следи 0
Го следат 5

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.