Дополнително

Organizations

  • Претеседател на Комисијата на Спортисти при МОК

Achievements

  • Апсолутен државен првак / Топ 5 на Балкан / Преку 50 Европски и Светски Купови и Првенства

Work Experience

  • Кондиционен тренер

Education

  • Филолошки факултет (Германски јазик и книжевност) / Магистер по Спортски Туризам и Менаџмент
Следи 0
Го следат 8

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.