Инфо

Веќе подолго време се занимавам со Паркур, Фриран и Акробатика. Прилично посветен сум на овој спорт/дисциплина бидејќи нема строги правила како повеќето спортови. Насочен сум кон ширење и правилно промовирање на паркурот во Македонија. Имам доста искуство со тренирање на луѓе.

Секој кој што е заинтересиран слободно може да ми пише за да дознае повеќе околу паркурот.

П.С. Паркурот немора да биде опасен или екстремен спорт ако самите не го направите таков. :)
Следи 7
Го следат 7

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.