Инфо

Зависник од природа и друштво, а заљубен во традиционалната домашна храна. Поминувајќи ги школските распусти на село научив да ја почитувам природата и да не си играм со неа :)
Редовно роварам по планините низ нашава држава и промовирам екофрендли навики и однесувања.

Поранешен член на ФК Маќедонија Ѓ.П. КК Годел Работнички и ПК Вардар.
А да. И најбоље бев у сервис у мааало ;)

Примарно

Следи 4
Го следат 4

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.