Инфо

Спорт - Хоби. Ватерполо, сноубординг, wakebording (ако се смилува некој), hockey, bike- cross country.... roller skating.

Примарно

Следи 8
Го следат 16

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.