Инфо

kopjoh

Дополнително

Certificates

 • учесник на семинар на тема -Периодизација на тренажниот процес на младите пливачи-
 • учесник на ОИ Лондон 2012 како тренер
 • учесник на Младински ОИ 2010 Сингапур како тренер

Clubs

 • Пливачки клуб Младост - Скопје

Awards

 • најдобар млад тренер на град Скопје за 2009 година

Achievements

 • тренер на училишна екипа во женска одбојка на СУГС Георги Димитров, 2-во место на Државно првенство за средни училишта 2013г.
 • учесник на ОИ Лондон 2012 како тренер
 • 10 место на Европско младинско во пливање како тренер на 1500м слободно
 • 12 место на Младински ОИ 2010 Сингапур како тренер на 400м слободно
 • многу 1-ви, 2-ри и трети места како тренер на меѓународни натпревари
 • 1 сребро и 2 бронзи на младинска Балканијада 2010 како тренер
 • многу пионерски, катедски, младински и сениорски рекорди на Македонија како тренер
 • тренер на училишна екипа во женска одбојка на СУГС Георги Димитров, 1-во место на град Скопје 2013г, 2012г, 2009г

Work Experience

 • 20 години

Education

 • VII степен на Факултет за Физичка култура - Скопје
Следи 0
Го следат 1

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.