Инфо

ОБРАЗОВАНИЕ: 2001-2006, , Факултет за физичка култура Скопје,
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје
ДИПЛОМИРАН ТРЕНЕР ПО ФУДБАЛ

ОСТАНАТИ ПРИЗНАНИЈА И ДИПЛОМИ:

- 12.05. – 15.05.2014. УЕФА Студиска група - Грасрут едукативен
семинар во Истанбул, Турција (20 часови согласно директивите на
УЕФА Тренерската Конвенција). Certificate of Attendance, UEFA Study
Group Scheme, Grassroots Football Turkey (2014)

- 24.06. – 27.06.2013. УЕФА Студиска група - Грасрут едукативен
семинар во Телки, Унгарија (20 часови согласно директивите на
УЕФА Тренерската Конвенција). Certificate of Attendance, UEFA Study
Group Scheme, Grassroots Football Hungary (2013)

- 23.01. – 26.01.2012. УЕФА Студиска група - Едукативен семинар за
женски фудбал во Берген, Норвешка(20 часови согласно
директивите на УЕФА Тренерската Конвенција). Certificate of
Attendance, UEFA Study Group Scheme, Women’s Football Norway
(2012)

- Март 2014, Едукативен семинар за фудбалски тренери
„Методологија на шпански фудбал“ во организација на ФА Пандев
Струмица – Предавач: Хозе Мануел Ембрела, директор на
Фудбалска академија на Валенсија, Дојран

- Благодарница за успешна организација на Детските фудбалски
лиги – ФФМ (2013)

- Благодарница за организација на Детски фудбалски турнир
„Климент Колески 2013“ – Фондација „Климент Колески“ (2013)

- Сертификат за учество на трибина на Центар за едукација и
менаџмент во спортот (2012)

- Сертификат за завршена обука на тема: Дизајнирање алатки за
функционално спроведување на процесот на самоевалуација во Училиштата, ПЕН – КМ (2014)

ОСТАНАТИ АНГАЖМАНИ И АКТИВНОСТ:
- Учебна 2013/2014, Професор по физичко образование во ОУ
„Дебарца“ с. Белчишта, општина Дебарца

- Декември 2013, Ко-организатор на Детски фудбалски турнир „Климент
Колески 2013“, Охрид

- Октомври 2013 - Јуни 2014 - Учесник во Проект „Осовременување и Развој на спортот во Основните училишта во одделенска настава" - С. Лескоец - Охрид

- Јуни-Август 2011, Аниматор и спасувач на базен, х. Силекс Охрид

- Декември 2008, Референт за спорт за организација на Европското
ракометно првенство за жени, СРЦ „Билјанини извори“ Охрид

Примарно

Дополнително

Work Experience

  • 2006/2007 ФК Илинден Велмеј – Тренер во младинско/пионерски категории (2 МФЛ)
  • Јануари 2008 – Јуни 2008 ФК Охрид 2004 – Тренер на младинска екипа
  • Јуни 2008 – декември 2008 ФК Охрид 2004 – Прв помошен тренер на сениорски тим (2 МФЛ)
  • Септември 2010 – Јануари 2011 ФК Охрид Лоте – прв помошен тренер на сениорскиот тим (2 МФЛ)
  • Сезона 2011/12 ЖФК „Билјанини извори“ – Главен тренер на сениорски женски тим (1 МФЛ)
  • 2012 – февруари 2014 ФК Охрид 10 Јуниор – Тренер на категории У7 - У12
  • Февруари 2014 – мај 2014 Фудбалска академија Пандев 10 Охрид – Тренер на категории У7 - У12
  • 2013 – до сега, ФФМ, Координатор на Детска фудбалска лига – Југозападен регион
  • Јуни 2014 – до сега ФК Охрид Топ Тим – Претседател и главен тренер
Следи 0
Го следат 2

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.