Hobbies

  • Планинарење, ролање.

Clubs

  • Метода

Work Experience

  • Инструктор по "Body Sculpt Pilates" и "Plyo Pilates"
Следи 10
Го следат 11

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.