Инфо

Fast adaptable, enthusiastic, result driven person with extraordinary charisma towards everything she does. Believes that ideas are nothing, doing is everything! Give her a challenge and expect the unexpected!
Следи 0
Го следат 3

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.