Примарно

Hobbies

  • Пешачење на Водно...повеќе од Хоби :)

Achievements

  • 4 кратен Шампион во младински категории кошарка

Written Materials

  • ВЛИЈАНИЕТО НА ЗАМОРОТ КАЈ МЛАДИ СПОРТИСТИ ОД 16 - 18 ГОДИШНА ВОЗРАСТ ВРЗ ПРЕЦИЗНОСТА ВО СПОРТСКИТЕ ИГРИ (КОШАРКА, РАКОМЕТ И ФУДБАЛ)

Work Experience

  • Тренер во К.К. Киндер Баскет

Education

  • Магистер на науки од областа на Спортскиот Менаџмент
Следи 0
Го следат 3

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.